L-1 Yatırımcı Vizesi

L-1 Vizesi

Geçici göçmen olmayan vize çok uluslu şirketlerin idarecilerini, yöneticilerini ve uzman personelini A.B.D. bağlantılı şirketlere transfer edebilecekleri bir vize sağlamak adına tasarlanmış geçici göçmen olmayan bir vize opsiyonudur.

Şahıs yurt dışındaki bağlantılı şirkette son üç (3) yıl içerisinde en az bir (1) yıl süreyle sürekli olarak Yönetici/İdareci/Uzman kapasitesiyle çalışmış olmalıdır.

Şahıs A.B.D. iştirakinde benzer bir Yönetici/İdareciseviyesinde işe alınmalıdır.

Yeni Start-uplar, Yatırımcılar ve Girişimciler tarafından kullanıldığında L-1 vizesi “yeni ofis” olarak kabul edilir.

A.B.D.’deki ilk yılın ardından kişi operasyonların bir Yönetici/İdareci/Uzman gerektiren noktaya ulaştığını ispat etmek zorundadır

* Bu sitedeki içerikler sadece bilgilendirme amaçlı olup genel niteliktedir. Kişisel durumunuz hakkında tavsiye almak için lütfen lisanslı bir göçmenlik avukatına danışın.

Hakkımızda
Vize Bayilik özel hedeflerine uygun en iyi yatırım fırsatlarını belirlemek ve analiz etmek için yatırımcıları önerir. Biz E-2 vizesi için hak yabancı uyruklu, L-1 veya EB-5 danışmanları güvenilen ve 150.000 $ minimum yatırım miktarı ile, ABD Franchise sahibi olmak istiyorum. Devamını oku

Artıları

Minimum yatırım miktarı bulunmamaktadır.
Bağlı işletme A.B.D.’deki şirket ile aynı sektörde olma zorunluluğunda değildir.
A.B.D.’de nispeten hızlı başlangıç hüküm süreci (~2 hafta)
Bütün aile için yeşil karta başvurma imkanı

Eksileri

A.B.D. hükumeti tarafından daha dikkatli inceleme
A.B.D.’deki bir yıllık operasyonun ardından Yönetici/İdareci gerekliliğini kanıtlama mecburiyeti
Size rapor veren profesyonel çalışanlar
Artan gelir. Müşteri. Büyüme. vb.
En fazla 7 yıla kadar uzatabilme durumu

Bizimle Bağlantıya Geçin
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.