EB-5 Yatırımcı Vizesi

EB-5 Vizesi

EB-5 vizesi, A.B.D. vatandaşlarına veya en az iki (2) senelik yeşil kart sahiplerine en az on (10) iş imkanı sağlayan A.B.D. işletmelerine 500,000$ (veya bazı bölgelerde 1 milyon $) yatırım gerektirmektedir.

Yatırımcılar, aktif yatırımcı olarak kendi işletmelerini kurabilir veya pasif yatırımcı olarak belirlenmiş bir Bölgesel Merkeze yatırım yapabilirler.

Yatırımcılara başlangıç olarak iki yıllık “şartlı yeşil kart” verilir, ve bu işletme rakamları sunulduktan sonra “kalıcı yeşil kart”a dönüştürülür.

* Bu sitedeki içerikler sadece bilgilendirme amaçlı olup genel niteliktedir. Kişisel durumunuz hakkında tavsiye almak için lütfen lisanslı bir göçmenlik avukatına danışın.

Hakkımızda
Vize Bayilik özel hedeflerine uygun en iyi yatırım fırsatlarını belirlemek ve analiz etmek için yatırımcıları önerir. Biz E-2 vizesi için hak yabancı uyruklu, L-1 veya EB-5 danışmanları güvenilen ve 150.000 $ minimum yatırım miktarı ile, ABD Franchise sahibi olmak istiyorum. Devamını oku

Artıları

Çok çeşitli işletme ve yatırım olasılıkları
A.B.D. yeşil kart’ının süresi dolmaz veya 21 yaşına gelenlerın hakkı kaybolmaz
A.B.D.’de istediğiniz yerde yaşama ve istediğiniz şirkette çalışma olasılığı

Eksileri

Yüksek başlangıç yatırım miktarı
İki yıl içinde iş kurulum gereksinimlerinin karşılama gereksinimi
Uzun işlem süresi (12 ayın üzerinde)

Temas
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.