EB-1C Vizesi

EB-1C Vizesi

EB-1C Vizesi; çok uluslu şirketlere yöneticilerini, müdürlerini ve uzmanlık gerektiren pozisyonda çalışan personellerini ABD’deki bağlı şirkete devretme seçeneği sunmak için tasarlanmış bir göçmen vizesidir. ABD’deki bağlı şirketin, ana şirketle aynı sektörde olması gerekmiyor.

EB-1C, L-1A vizesine benzer, ancak L-1A geçici bir göçmen olmayan vize türüdür. L-1A vizesine sahip kişiler EB-1C daimi vizesi için dilekçe sunabilir ve daha sonra ABD’de Statü Değişikliği başvurusunda bulunabilirler. Bu vizeye sahip kişilerin ABD dışında olmaları durumunda, EB-1C dilekçesi onaylandıktan sonra statü değişikliklerini yurt dışındaki konsolosluklarda yapabilirler.

Birey, ABD’deki bağlı şirkette benzer bir Yönetici / Müdür kademesinde çalıştırılmalıdır. Bu firmalara, +15-20 Amerikalı vatandaşa istihdam sağlamaları ve EB-1C vize sahibinin altında profesyonel çalışanlar bulundurmaları önerilir.

Birey, yurt dışındaki bağlı şirkette son üç (3) yılın aralıksız az bir (1) yılı boyunca Yönetici / Müdür / veya uzman bilgisi gerektiren pozisyonda çalışıyor olmalıdır.

ABD’de bulunan şirket en az bir (1) tam yılı boyunca iş yapıyor olmalı.

* Bu web sitesindeki içerik yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve genel bilgileri içerir. Bireysel durumunuz hakkında tavsiye almak için lütfen lisanslı bir göçmenlik avukata danışın.

Hakkımızda
Vize Bayilik özel hedeflerine uygun en iyi yatırım fırsatlarını belirlemek ve analiz etmek için yatırımcıları önerir. Biz E-2 vizesi için hak yabancı uyruklu, L-1 veya EB-5 danışmanları güvenilen ve 150.000 $ minimum yatırım miktarı ile, ABD Franchise sahibi olmak istiyorum. Devamını oku

Artıları

ABD’deki bağlı şirketin, ana şirketle aynı sektörde olması gerekmiyor;
EB-1C vizesinden yararlanacak kişiler kendileri, eşleri ve 21 yaş altındaki evlenmemiş çocukları için greencard alabilirler.
Birçok istihdam bazlı vize sınıflandırmalarının aksine bu vize türünde onaylanmış çalışma izni gerekmemektedir.

Eksileri

ABD hükümeti tarafından daha detaylı inceleme
ABD’de geçen bir senelik operasyondan sonra Müdür/Üst Düzey yöneticiye olan ihtiyaç gösterilmelidir.
Dilekçe sahibinin altında çalışan ve dilekçe sahibine rapor veren profesyonel çalışanlar.
Çok katmanlı yönetim yapısı (en az üç katman)

* This information is meant as a reference and it is always  advised to consult  with an immigration attorney

Contact us

Franchise yatırımı sizin ve E-2 vizeniz için doğru mu?

 

 

Buradaki test üzerinden cevaba ulaşın!