Как Да Имигрираш в САЩ Чрез Франчайз Инвестиция

Как Да Имигрираш в САЩ Чрез Франчайз Инвестиция

More

avril 21, 2018 11:00 - 1:00

Park Hotel “MOSKVA”

25 ulitsa

Organized By

Visa Franchise

Pandev Law и Visa Franchise канят инвеститори – потенциални имигранти в САЩ, да вземат участие в нашето събитие, което ще се проведе в събота, на 21 април, в гр. София. Акцентът ще бъде върху това как българските бизнесмени и инвеститори биха могли да имигрират в САЩ чрез франчайз инвестиция.

—- Програма—-

Варианти за американски визи за инвеститори – Визи Е-2 и EB-5

Адриан Пандев, Адвокат, Pandev Law

Франчайз пазар в САЩ, Франчайз за визи E-2 и EB-5 и инвестиционен процес

Бурчин Аксой, Директор “Развитие на бизнеса” във Visa Franchise

—–

http://www.pandevlaw.com/

Pandev Law е имиграционна правна кантора, която се е посветила на предоставянето на висококачествено представителство в сферата на имиграционното право. Чрез офисите си в Ню Йорк, Атланта и Чарлстън, ние сме позиционирани изключително добре, за да представляваме ефективно както индивидуални, така и корпоративни клиенти в САЩ и по света.

Специализирани сме в предоставянето на имиграционни решения за инвеститори, мултинационални организации, малки фирми, академични и изследователски институции, спортисти и хора на изкуството, а както и физически лица. Нашите имиграционни адвокати са заемали длъжности в престижни правителствени агенции, като Министерство на правосъдието в САЩ, Служба за имиграционни спорове. Ние сме изключително подходящи да се справим и с най-сложните казуси в сферата на имиграционното право.

Нашата международна бизнес практика оказва съдействие при бизнес формиране в САЩ, преглед и изготвяне на договори, трансгранични транзакции и офшорни бизнес формации. Нашите адвокати предоставят консултации на няколко езика, включително: руски, немски, унгарски и български.

www.visafranchise.com

Ние, във Visa Franchise, специализираме в подпомагането на чуждестранните граждани да намерят най-добрата франчайз инвестиция, която да ги квалифицира за инвеститорска виза E-2, L-1 или EB-5.

Нашата цел е да опростим процеса, като намерим и анализираме най-добрите франчайзинг инвестиции за нашите клиенти и семействата им, въз основа на собствения им уникален профил.

Стремим се да разберем инвестиционните цели на клиентите си, желаната от тях локация, индустриите, предмет на интереса им, а както и размера на инвестицията, сред редица важни фактори, с цел да открием най-добрите инвестиционни възможности за тях и за техните семейства.

No Comments

Post A Comment